Sve što treba da znate o Reikiju

Tetka Saveta

Mnogobrojna istraživanja, koja se obavljaju niz godina, potvrđuju da Reiki može da izazove pozitivne promene u hemijskom sastavu tela, unapredi ozdravljenje organa, tkiva, kostiju, i ostvari ravnotežu na mentalnom i emocionalnom nivou ljudskog bića.

U većini razvijenih zemalja Reiki metoda je integrisana s metodama savremene medicine. Lekari i medicinsko osoblje u klinikama i porodilištima, naročito u odeljenjima za intenzivnu negu, vladaju Reiki metodom. Lekari često daju pacijentima uput za Reiki terapeuta.

Činjenice o Reikiju

Reiki metoda nema štetna dejstva, niti može biti iskorišćena u negativne svrhe. Kompatibilna je sa svim postojećim veštinama i metodama lečenja, kao i sa tehnikama za duhovni rast, pored toga poboljšava njihov učinak.

Redovno praktikovanje Reikija stvara sve neopodne uslove za uspostavljanje harmonije tela, psihe i duha, a time i samog života.

Šta je Reiki?

Reiki je, najverovatnije, najstarija metoda unapređenja zdravlja, koja se zasniva na veštini korišćenja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta…

Pogledaj originalni članak 1.231 more words

Postavi komentar