Masaža vrata

21-bol

Bolovi u vratu ne štede nikoga . U rizičnu grupu spadaju gotovo svi, a ne samo manje pokretni, sredovečni ljudi. Na simptome povremenih bolova u vratu sve češće se žale i studenti. Bol u vratu i u različitim delovima glave, ograničena pokretljivost, glavobolj, vrtoglavica, mučnina, zujanje u ušima. Takvi simptomi imaju naziv “ Cervikalni sindrom “ (vratni sindrom).

Čest je i bol i trnjenje u grudima, rukama i različitim delovima glave, koji ljudi uopšte ne povezuju sa – vratom, već piju aspirine “za glavu” i “za srce”. Početne simptome vratne osteohondroze mogu osetiti čak i 20- godišnjaci.

glava1450x300

Ipak, ako što ranije prepoznate ove simptome i počnete prevenciju, izbeći ćete medikamente. Ako je bolest u zapuštenom stanju, mala je verovatnoća da ćete je izlečiti u potpunosti, ali sistemska masaža vrata značajno će olakšati tegobe i ublažiti bolove. Masaža se radi jednom na sedam do deset dana.

U studiju masaže „Tijana“ u Kruševcu, možete osetiti blagodetnu masažu glave, VRATA i ramenog pojasa, posle masaže, što kaže narod, “bićete kao novi”. Pored toga što će vam biti dobro tih dana, redovnim odlaskom na masažu osiguravate mirnu starost.


Svakim danom od 10-22h, uz prijatnu muziku i stručne ruke, doživite pravo uživanje.

Studio masaže „Tijana“, Kruševac
Telefon za zakazivanje 069/195 46 21
Ulepšajte sebi dane, učinite za sebe nešto korisno ili pak poklonite vama dragoj osobi masažu.