Efekti reikija, tretmani i primena

2325

Reiki…
Pospešuje i ubrzava procese ozdravljenja i isceljenja, snažno aktivira samoisceljuće potencijale organizma na svim nivoima i jača imuni sistem. Može da se primenjuje samostalno ili kao dopuna svakoj terapijskoj metodi savremene medicine, ublažava neželjena, a podstiče pozitivna dejstava lekova, anestezije i hemoterapije. Dovodi do dubokog opuštanja i unutrašnjeg mira, oživljava i dovodi u sklad telo, um i duh. Deluje na svim nivoima bića, čisti organizam i pospešuje eliminaciju otrova, oslobađa od stresa, razgrađuje energetske blokade i deluje na uzroke bolesti. Jača veru u sebe u stanjima bolesti i krize, ublažava ili otklanja osećanje sopstvene bespomoćnosti. Jača samosvest i radost življenja, podstiče duhovni rast, promoviše ljubav i saosećanje, poverenje u samorazvoj, unutrašnju stabilnost i mir. Jača intuiciju, koncentraciju, pamćenje, aktivira naše maksimalne potencijale i talente i usklađuje ih sa našom životnom vizijom.

Reiki tretman

U toku standardnog Reiki-tretmana terapeut, koji nakon određene unutrašnje pripreme otvori svoj energetski kanal, sprovodi Reiki energiju kroz svoje ruke u energetski sistem primaoca. Ruke se polažu na odredjene tačke tela ili ostaju malo odmaknute od njega. Ruke se na ovim položajima drže po nekoliko minuta, sve dok Reiki energija protiče kroz njih.
reiki-tretman450x300

 

Telo osobe koja prima Reiki se pri tome moze uporediti sa sunđerom koji upija onoliko „vode“ koliko mu je u određenom trenutku i određenom predelu potrebno. Pri tome terapeut oseća ovaj tok energije i menja položaje ruku tek kada se on prekine. Kompletan Reiki tretman traje oko sat vremena. U određenim situacijama može i jedan skraćeni tj. ciljani tretman dati izvanredne rezultate- kod napetosti, stresa, bolova, povreda, uboda insekata, itd.

http://www.reiki.rs/reiki/istrazivanja/

Lečenje dodirom: Reiki terapije vraćaju telu energiju i ravnotežu.
Da bi se postigao optimalan efekat, u bilo kom slučaju, potrebno je pet tretmana, a svaki se radi samo jednom nedeljno. Uvek postoji mesto dogovoru.

Cena tretmana je 1.500 dinara.
Radim u kućnim uslovima za osobe koje su bolesne i ne mogu da dođu do salona ili na daljinu, za sve ostale u mom salonu.

Telefon za zakazivanje 0691954621, Suzana