Prednosti masaže čokoladom

masaza3naslovna

Slatko uživanje

Da li ste skoro posetili neki spa centar i bili na masaži? Da li ste ikada probali masažu čokoladom? Masaža opušta, oslobađa nas bola i podmlađuje. Saznajte više o prednostima bogovske masaže čokoladom.

Godinama unazad, i muškarci i žene uživaju u masaži uljem, raznim losionima i odlično. Vremenom, dermatolozi i naučnici su otkrili nove sastojke i formule koje se koriste za masažu, kao što su blato, zlato, med i ovsena kaša. Da li znate šta je najnoviji hit u oblasti masaže u spa centrima i salonima?

Već znamo da je čokolada večiti neprijatelj dobre linije. Znamo i da je sjajna jer olakšava menstrualne bolove i donosi dobro raspoloženje. S obzirom na to da je bogata antioksidansima sjajna je i kod hronične isrpljenosti i lečenja nekih vrsta bolesti.

Pored svega ovoga, dermatolozi su otkrili da čokolada ima sjajna svojstva kada je masaža tela u pitanju, upravo zbog toga što sadrži antioksidanse, minerale i vitamine koji su dobri za kožu. Istraživanja su pokazala da supstance pronađene u čokoladi deluju opuštajuće na naš organizam i zbog nje se osećamo sjajno.

Otrkivamo Vam sve prednosti čokolade na Vašoj koži:

  • Da li ste znali da je jedan od satojaka čokolade i teobromin, koji pomaže u sagorevanju masnih naslaga i eliminiše celulit.
  • Čokolada sadrži antioksidanse i sjajno deluje u borbi protiv starenja kože.
  • Sadrži gliceride koji sadrže lipide i masnoće koje vlaže i zatežu kožu.
  • Sadrži kalcijum, potazijum i magnezijum neophodne za regeraciju i rast ćelija.
  • Ima umirujuće dejstvo i smanjuje stres, čineći mišiće opuštenim i podmlađenim.
  • Smanjuje pojavi bora i strija.
  • Poboljšava teksturu kože.
  • Uklanja štetne radikale uzrokovane izlaganjem sunčevim zracima, prašinom, vetrom i ostalim materijama u vazduhu.
  • Čini kožu sjajnijom, svežom i podmlađenom.

Kako izgleda masaža čokoladom?

Prvo što svaki maser uradi pre nego što počne sa masažom je da zagreje čokoladu. Nekada u čokoladu dodaju i par kapi aromatičnog ulja kako bi je omekšali.

U spa centrima, obično možete da birate da li želite masažu lica ili celog tela čokoladom.

Kod masaže lica, maser nanosi tanak sloj čokolade na lice pre same masaže. Na ovaj način, tanke linije i fine bore će nestati sa Vaše lica, a Vaša koža će izgledati lepše, malđe i svežije.

Kod masaže celog tela, koristi ce ulje od tamne čokolade. Zatim se telo umota u foliju kako bi ranljivi sastojci prodrli duboko u kožu.

čokolada

ttttttttt

Svakim danom od 18h ( ako nekom odgovara ranije, samo da se na vreme javi , onda može vreme koje vama odgovara ), uz prijatnu muziku, toplu prostoriju i stručne ruke, doživite pravo uživanje :)
Salon Tijana, Kruševac, telefon za zakazivanje 0691954621 :)

Ulepšajte sebi dane, učinite za sebe nešto korisno ili pak poklonite vama dragoj osobi ili osobama masažu