Lomi – lomi masaža i senzitivna masaža

Lomi – lomi – ruke koje vole

 441-1

Masaža drevnih Havajaca, Lomi-Lomi (Ruke koje vole)   oslobodiće svaku ćeliju vašeg tela od raznih negativnih energija.

Lomi lomi nui je poznata masaža koja potiče sa Havaja. Praktikovanje lomi lomi nui masaže apsolutno vrši relaksaciju čitavog tela, ali i duha. Ova masaža oslobodiće vas svakodnevnog nagomilanog stresa. Masažu lomi lomi nui rade u skoro svim kozmetičkim salonima širom Srbije i nemojte se plašiti da joj se podvrgnete, nema nikakve veze saa lomljenjem.Lomi lomi nui masaža nekada je bila privilegija koju je uživao samo određeni sloj stanovništva Havaja. Kao što rekosmo, lomi lomi nui nema baš nikakve veze sa bilo kakvim lomljenjem, već njeno ime u prevodu znači „ruke ljubavi“.1333360274Nakon nekog vremena, lomi lomi nui masažu počelo je da praktikuje čitavo stanovništvo, što je rezultiralo vedrijim duhom i kvalitetnijim međuljudskim odnosima. Glasine kažu da je tada naglo porasla i stopa nataliteta, s obzirom da ova masaža deluje pozitivno na čitav ljudski organizam.

Zatim je jedno vreme bila potpuno zabranjena masaža. Nije ostala zaboravljena, budući da su je u tom periodu obavljali krišom, kako zbog toga ne bi bili strogo kažnjeni proterivanjem sa Havaja.

Tehnika kojom se vrši lomi lomi nui smatrana je vrlo opasnom, tako da je od 1947. pa nekoliko godina unapred važilo pravilo da svako ko je vrši mora imati položen test i teorije masaže, anatomije, ali i psihologije.

Od 2001. godine lomi lomi nui ima sertifikat i priznata je širom sveta. Praktikuju je kako ljudi starije dobi, tako i oni nešto mlađi. Opušta telo, duh, podstiče koncentraciju, balansira čitav organizam.

Ova masaža danas se radi skoro sat i po vremena i to specijalnim uljima od biljaka sa Havaja. Prvo se masiraju leđa, pri čemu imate utisak da vas ne dodiruje ruka, već blagi morski talasi. Potom se istovremeno masira jedno rame i predeo kuka. Ako se masira desno rame istovremeno se masira levi kuk i obrnuto.maxresdefault

Intenzitet masaže nije sve vreme isti. Fizioteraput ili maser koji je rade menjaju tempo osluškujući telo pacijenta i njegove potrebe. Nije se malo puta dešavalo da od tolike prijatnosti neki čak i zaspe dubokim snom. Bude se preporođeni.

Senzitivna masaža

hawaii-massage-lomi-hawaiimassage-in-hagen-ruhrgebiet-9d

Senzitivna ili kalifornijska masaža stavlja akcenat na razvoj senzibilnosti na izlečujuću moć dodira i na jedinstvo uma i tela. Nežno stimuliše čitavo telo, tako da pacijent doživljava stanje duboke opuštenosti koja ide od kože ka mišićima.
senzitivna
Svakim danom od 10-22h, uz prijatnu muziku i stručne ruke, doživite pravo uživanje.
Studio masaže „Tijana“, Kruševac
Telefon za zakazivanje 069/195 46 21
Ulepšajte sebi dane, učinite za sebe nešto korisno ili pak poklonite vama dragoj osobi masažu.