Genetika ili nešto drugo

Mnogo puta do sada smo se susreli sa različitim dijagnozama, oboljenjima za koje pacijenti jednostavno prihvate da je stvar genetike te se prema tome ponašaju ravnodušno i lutaju liječeći se simptomatski.

Svim pacijentima pokušavamo približiti DETOX, te smo u izradi detox planova gdje nakon hidžame koja je najbolji i najjači detox pacijenti nastavljaju sa tretmanima čišćenja tijela.

Visok pritisak nije posljedica “ loše genetike“ nego je korijen problema u preopterećenosti jetre, jer jetra zatrpana toksinima postaje troma a sve to prenosi teret sa jetre na srce i dobijete VISOK PRITISAK kao posljedicu.

Kožni problemi nisu posljedica “ takvog tipa kože, niti stresa“ nego opterećene jetre, prepune toksinima gdje teret sa sebe prenosi na kožu i višak toksina izbacuje na površinu.

Poremećaj štitne žlijezde nije stvar genetike niti opravdanja “ da tijelo samo sebe napada“ nego posljedica toksičnosti jetre gdje toksini i virusi se množe u jetri i krvotokom šire u ostale dijelove tijela poput štitne žlijezde pa dobijete dijagnozu poput Hashimoto tireoditisa.

Psihički problemi nisu stvar genetike niti “ labilne ličnosti“ nego znak da je tijelo prepuno toksina koji u krvotoku počinju ispuštati otrovne supstance i za rezultat dobijemo neurotoksine koji remete ravnotežu psihičkog zdravlja..

Zaustavite krug ovih objašnjenja nastanka bolesti i ne zadovoljite se činjenicom da je vaše oboljenje genetika i da roditelji, tetke, ujaci imaju to pa eto tako je i kod vas.

Tražite koren problema jer ćete dobiti i rezultat tek onda kada shvatite da uzrok mora da postoji a u svim slučajevima to su toksini, virusi koji napadaju jetru kao prvi dom i šire se dalje cijelim organizmom.

hidzama_cupping_by Instagram posts (photos and videos) - Picuki.com

Rješenje je u DETOXU, čišćenju tijela od toksina, našeg probavnog sistema kao prve stanicu njihovog postojanja.

Hidžama je jedan od najboljih načina DETOKSA organizma, ali i kao lečenje od pojedinih bolesti. Spisak je veliki, ali kaže se leči sve osim smrti!

Zakazivanje tretmana u Kruševcu, +381691954621, Hidžama terapeut Suzana Koak Tijanić