Kurs Maderoterapije i manuelne anticelulit masaže

Kurs maderoterapije obihvata obuku celulit masaže manuelne i maderoterapije tj. masažu oklagijama.

Trajanje kursa : Kurs traje dva dana. ( po dogovoru i kraće )

Šta obuhvata obuka:

– teoriski deo

– skripta u pisanoj formi

– rad na modelima

– masaža oklagijama ( lica, tela i lica )

– manuelna masaža kod celulita

– sertifikat za pređenu oblast

Gde se obavlja obuka : Kruševac

Cena obuke :12500 dinara

Prijavljivanje za obuku : +381691954621

Ko obavlja obuku: Suzana Koak Tijanić

Maderoterapija

Maderoterapija ili terapija uklanjanja celulita je tehnika duboke masaže tkiva koja koristi namenske alate za drvo. Zasnovana je na drevnoj orjentalnoj tehniku manipulacije sa drvetom koja se vežbava vekovima, u razne svrhe. Ova tehnika masaže je vrhunska alternativa običnoj masažu za pacijenta sa vidljivim celulitom, jer poboljšava proporcije tela i izgled kože na tretiranim područjima.

Ovaj proces, koristeći anatomski oblikovane drvene oklagije, uništava akumuliranu mast i toksine, a istovremeno poboljšava sveukupno zdravlje. Terapija pomaže redefinisanju konture tela, smanjuje celulit i ublažava gubitak težine. Drvene lužnice omogućavaju primenu pritiska koji povećava raspodelu masti i vlaknastog celulita, kako bi se prirodno eliminisao zajedno sa drugim toksinama.

Prednosti:
100% prirodno, neinvazivno i bez kontraindikacija
Oslobađa mišiće
Stimuliše limfnu drenažu
Uklanja toksine
Ubrzava metabolizam
Uništi celulit
Vruće masti
Toner i zateže kožu

O tretmanu
Ova tehnika uključuje niz ponavljajućih pokreta, koristeći oko desetak različitih drvenih alata. Drvene šindre manipulišu ciljanim područjima koja uključuju: mišiće, masti i celulit, stimulišući limfni sistem, kako bi oslobodili telo čuvanih otrova. Ovo otpuštanje toksina dalje utiče na metabolizam koji eliminiše masti. Pokreti od šindra takođe razblažu tvrdoglavu deponiju celulita, što smanjuje udarce i gladi rupice od „pomorandže“.

Pozitivni rezultati su vidljivi nakon prve terapije, a za još boljih rezultata potrebno je 3 tretmana nedeljno. Dugoročni rezultati zavise od vještina terapeuta i intenziteta i brzine njegovih pokreta, broja primjenjenih tretmana i ukupne brige o zdravom životu.

Koji delovi tela najbolje reaguju na oblikovanje tela pomoću maderoterapije?

– Gornji kukovi
– Butine
– Struk
– Ruke i stopala
–  Glutelus
–  Stomak

 – Takođe i maderoterapiju možete koristiti i kod terapeutske masaže.

Koje su druge prednosti ove terapije?

Maderoterapija opušta um i telo i smanjuje mentalne i fizičke napetosti. Takođe stimuliše cirkulaciju krvi i limfnu drenažu koja utiču na poboljšanje općeg zdravlja.
Obuka obuhvata i ručnu to jest manuelnu masažu kod celulita.

Ručna masaža

Masaža ima za cilj da stimulišući krvnu i limfnu cirkulaciju omogući oslobađanje celulita iz kapsule (koliko je to moguće), i da ga putem organa za detoksifikaciju izbaci iz organizma. Obzirom da je lociran 3-5 milimetara ispod površine kože, u vezivnom tkivu, nema razloga za grubim pritiskanjima i oštećenjima krvnih sudova koji ce se oglasiti modricama, koje su apsolutno nedozvoljene. Pritisci treba da budu dozirani i nikad preko granice bola.

Na kursu će te naučiti da radite i manuelnu masažu nenanoseći bol klijenti i neostavljajući mu podlive.

Pre svake maderoterapije traba prvo uraditi ručnu masažu, pa onda primeniti oklagije.

Jedno mišljenje na „Kurs Maderoterapije i manuelne anticelulit masaže

Postavi komentar