Šta se radi ovih dana u salonu Tijana?

Ovih dana je baš priliv posla , samih masaža, ali ne klasičnih ,već baš specifičnih.

Poznato je da uvek uzimam amnezu klijenata, i da ti zdravstveni kartoni su kod mene u arhivi, tako da uvek znam u kakvom je stanju došao svaki put klijent. ( Ne mogu da pamtim jer puno ih je, a neželim da opteretim svoj mozak ili pak da napravim grešku, zato tu su kartoni i pročitam 🙂 )

problemi su razni od duše do tela, u tom razgovoru odredim koju ću tehniku da primenim, ustavri apsolutno nikada nije jedna tehnika već par njih zavisno od trenutnog stanja klijeta.

Često me pitaju koliko traje masaža, ja to stvarno ne znam dok ne počne masaža, dok ne detektujem problem i način kako da ga rešim. Niko nije nikada nije zakinut ni u vremnu ni u radu. Dokaz su čašćavanje preko cene koju im tom prilikom kažem. Cena pa kako da vam kažem cenu kada ne znam koji vam je problem, ali si izlaze sa osmehom i ponovo dolaze znači da masaža vredi svaku paru 🙂

Primera radi došla je osoba od koje su i lekari „digli“ ruke, ali problem je uspešno rešen, mada je masaža trajala oko dva ipo sata. Samo sam glavu masirala pola sata, primenila klasičnu masažu, kiropraktiku, akuprusuru, Reiki i td. Nema veze koliko traje i koliko je to za mene naporno, bitno da je klijent zadovoljan.

Došla je devoka da joj se radi celulit masaža, a nema celulit. Posle kraćeg ubeđiavnja dogovorimo se da dođe tri dana zaredom, odradila joj celulit masažu u kombinaciji sa maderoterapijom, uvijanjem gde sam je sa tim folijama poslala da vežba. Preporučila joj da vežba određene vežbe za noge , pa i ako ima malo tog celulita da će on otići i da netreba da daje pare kada to nije za masažu. POSLUŠALA ME JE. E da i ta masaža je bila bez i jedne modrice, imala je stah jer je ranije odlazila kod nekoga ko joj je napravio podlive.

Čudila se zašto neću da joj radim više , zašto odbijam novac ako ona insistira. NIJE SVE U NOVCU, treba da razmišlja poszitivno o svom telu.Zato je tu bio i razgovor , i pokušaja da zavoli svoje tele, da nađe i druge vrednosti u životu. I ona ima sada osmeh na licu, a prelep osmeh ima 🙂

Bilo je tu još mnog primera, gde je kiropraktika našla posebno mesto i rešila bezbroj problema. I ona se ne radi svakom, AMNEZA je jako bitna u svemu i znanje masera terapeuta za primenu.

Da bile su ovih dana i obuke, jedan momak je došao iz „eminentne“ škole koja se reklamira baš, gde je bio četiri meseca i osim znanja naziva mišića takoreći nije znao ništa više.( ovo je peti učenik iz te škole, koji plati 30.000, a onda dođe kod mene i opet plati za istu obuku ). U školi Tijana je za mesc ipo dana savladao masažu celog tela, da slobodno može da radi u bilo kom salonu , i sto posto je bolji maser od mnogih masera po salonima u Kruševcu.

E da jako bitno obaveštenje je da je učenik iz Škole Tijana, sa prevedenim diplomaman , otvorio salon u Beču i radi već četiri meseca bez problema. ( za one koji me pitaju da li su diplome validne, i ako ima kažem da sa njima rade na kruzerima, spa centrim, banjama, u Srbiji otvaraju salone i rade u salonima. BITNO JE ZNANJE; a dipolme su validne 🙂 )

Spremamo se za prezentaciju škole na otvorenom, takođe i za rad u Beogradu, jer je potražnja baš velika, a ja tek sada slobodna da mogu da nastavim rad i u Beogradu.

Kod nas je zanimljivo, bilo je asaža u paru, kraljevskih masaža, dolazili su mi i bivši učenici da se vidimo, razmene iskustva 🙂 Bilo je lepo , a biće još lepše 🙂

Pa zaboravih njavažnije, za petnestak godina rada dobismo Sertufikat Firme od poverenja, ničim izazvano , poziv koji je izazvao prijatan osećaj i ponos 😉

Za sve informacije za rad salona i škole masaže Tijana, telefon 0691954621 🙂

 

 

Postavi komentar