Joj bre boli me glava

„Joj bre boli me glava!“ – je najčešća rečenica koju čujem, htela to nehtela. U prolazu, u razgovoru, na šalteru , prodavnici, kancelariji. tad.

Postoje razne vrste glavolbolje, prvenstveno treba da znate da je glavobolja jedna znak da nešto nije u redu u organizmu. Najređe je da je bol nastala zbog problema u glavi, već kao signal da nešto nije uredu u organizmu.

Sve te glavobolje, da uslovno kažemo različito bole. Uzroci mogu biti, bol zbog nepravilnog rada želudca, bol zbog nedovoljnog unosa tečnosti, pa se gomilaju toksini koji stvaraju glavobolju, zatim spazma mišića vrat i ramenog pojasa koji onemogućava da krv kroz aorte normalno odlazi u mozak, što je jedna od najčećih glavobolja.

Migrenske glavobolje, bolovi kod sinusa , i još puno uzoraka.

U današnje vreme kada živimo sto na sat, kada nemamo vremena za odmor, kada sve primamo na svojim plećima, dolazi do spazme mišića vrata, ramenog pojasa i dolazi do takvog problema da imamo utisak da nam glava puca po svim šavovima.

Sa takvom glavoboljom mi dolaze najčešće, sa takvim stavom da za njih nema spasa, a samo jedna dobra masaža ih spašava od tih problema. Da pre toga nisam naglasila da piju po šaku lekova, koja im truje želudac, pa onda u krug piju lekove da smire želudac, koji sada i on dodatno izaziva glavobolju. To jest ulaze u vrzino kolo, pa ne mogu da izađu iz njega.

Sadašnja iskustva su takva da dolaskom na masažu, terapeutska masaža glave, vrat i leđa, oslobodila ih glavobolje, prestanak konzumiranja lekova, u svakom slučaju popravljanje opšteg stanja. Broj dolazaka zavisi od onoga koliko ste „zaribali“, koliko redovno dolazite. Sve je to individualno.

Woman having a head massage

Iskustvo je sledeće: dolaskom jednom do dva puta nedeljno, u početku dok ne dovedemo organizam u normalu, dolazci se svode na vašu potrtebu kada osetite da nailaze te vaše glavobolje. Rezultat je da prestajete da konzumirate lekove, želudac se normalizuje. Kod žena posebno odlazak kod frizera ima više efekta, jer na bolesnu glavu ni frizura ne „stoji“, frabanje se ne prima kako treba i tako dalje.

Znači pored toga što štitite zdravlje svog organizma, štedite i ne trujete organizam lekovima, štedite kod frizera, frizure su kvalitetnije i duže traju.

Takođe česte i konstatnte glavobolje mogu izazvati i druge teže bolesti.

Cena masaže nikada nije toliko velika koliko vam pomogne, još ako to obavite kod stručnih masera teraputa.

Još da kažem da iskustvo sa migrenoznim glavaboljma, produžili su se periodi od javljnja, ako se jave na vreme, jer oni koji ih imaju znaju da prepoznaju nagoveštaj, sprečili su njihovu pojavu ili su bile sa neznatnim bolovima, koji čak prođu bez lekova.

Postoje više izceljiteljskih tehnika koje primenjujemo u salonu Tijana- Kruševac, sve zavisi od inteziteta, od stanja vašeg tela, od intervjua koji obavimo sa vama. Uz razgovor sa vam odlučujemo koji ćemo metod da primenimo, ali je jedno sigirno da odlazite bez problema sa kojim ste došli i sa osmehom. Na vam je da izpoštujete pravila posle masaže, da konzumirate vodu i da redovno po potrebi dolazite na vreme, i još individualnih saveta koje dobijete.

Postavlja se pitanje koliko traje masaža, pa nikada trideset minuta, jer kod nas se masaža ne meri VREMNOM već UČINKOM, i uvek je jeftinije od tableta i trovanje vašeg organizma njime, plus što se glavobolje ne vraćaju , kao kod prestanka delovanja tableta.

Dugovremski rad sa takvim klijentama vaš teraput – maser Tijana, uspešno rešava vaše problem, sa dugotrajnim rezultatima sa raznim tehnikama. Telefon za zakazivanje, 0691954621

Proverite zašto joj kažu „Ruke vam se pozlatile 🙂 “

PS Masiramo  muškarce i žene, ne pravimo razlike u polovima 🙂 čudna pitanja dobijam 🙂

Jedno mišljenje na „Joj bre boli me glava

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s