Obrazloženje II deo – relaks masaže

Zadnjih mesec dana, baš učestala su pitanja koje masaže radite.

Kada kažem u množini, pored Tijane, stalnog masera ima i masera na poziv: Vladica, Tijana, Goca, Marija, i još par njih. Osim Marijae svi su moji učenici.

Evo šta možete da dobijete od relaks masaža u salonu Tijana. Sve masaže su isključivo manelne .

Relaks masaže

Želim da vam napomenem da pre relaks masaže odete na jednu terapeutsku masažu, da vam se isprave svi problemi, pa tek onda rasterećeni da odete na relaks masažu i da uživate. Jer kada izkombinujete to sve u 2u 1, nedobijete baš relaks masažu u pravom svetlu.

  1. Prva masaža je Čarapanska masaža – osnovna relaks masaža, koja može biti obogaćena i dodatnim pokretima zavisno od toga kako vaše telo inspiriše masera. Jer telo je platno, a ruke masera su četkice, koje svojim umetničkim pokretima dovodi vaše telo u blaženo, rasterećeno stanje.

Čarapanska je jer se izvodi u gradu Kruševcu, čiji je narod poznata kao čarapani 🙂 duga priča 🙂

2. Masaža drevnih Havajaca, Lomi-Lomi (Ruke koje vole)   oslobodiće svaku ćeliju vašeg tela od raznih negativnih energija.

Lomi lomi nui je poznata masaža koja potiče sa Havaja. Praktikovanje lomi lomi nui masaže apsolutno vrši relaksaciju čitavog tela, ali i duha. Ova masaža oslobodiće vas svakodnevnog nagomilanog stresa. Masažu lomi lomi nui rade u skoro svim kozmetičkim salonima širom Srbije i nemojte se plašiti da joj se podvrgnete, nema nikakve veze saa lomljenjem.Lomi lomi nui masaža nekada je bila privilegija koju je uživao samo određeni sloj stanovništva Havaja. Kao što rekosmo, lomi lomi nui nema baš nikakve veze sa bilo kakvim lomljenjem, već njeno ime u prevodu znači „ruke ljubavi“.

3. Senzitivna ili kalifornijska masaža stavlja akcenat na razvoj senzibilnosti na izlečujuću moć dodira i na jedinstvo uma i tela. Nežno stimuliše čitavo telo, tako da pacijent doživljava stanje duboke opuštenosti koja ide od kože ka mišićima.

4. Aromaterapija, (grčki aroma= miris, therapeia= liječenje, služenje), u svojem najširem obliku, doduše ne pod tim nazivom postoji već od najranijeg doba. Doslovno znači liječenje mirisom. Ima svoje korijene u mnogim drevnim načinima liječenja i iscjeljivanja. Svrstavaju je u alternativnu medicinu. Po svojoj je prirodi holistička i komplementarna metoda iscjeljivanja.Komplementarna – jer se nadopunjuje s ostalim alternativnim granama medicine, čak i sa konvencionalnom. Holistička, jer promatra osobu na svim razinama- fizičkoj, duhovnoj, mentalnoj i emotivnoj razini, uzimajući u obzir i životni stil osobe, obrasce prehrane, društvenog života itd. Djeluje na otklanjanju uzroka neravnoteže u organizmu, te daje prednost prevenciji održavanja zdravlja i ravnoteže čitavog tijela i duha, iako se koristi i u kurativne svrhe.

5. Forever massage

Od iskona vremena ona je relaksaciona, energetska, vitalizirajuća, iznad svega, preventivna -Forever massage!Masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Može obuhvatiti celo telo, ili parcijalno, pojedine delove tela (noge, stopala, leđa, ruke, abdomen, grudni koš, vrat i lice).

6. Kraljevska masaža lica je zbog svoje delotvornosti uklanjanja bora, privukla pažnju miliona ljudi, a najviše žensku populaciju 35+.

Nemate hrabrosti da se podvrgnete hiruškom nožu, a probali ste raznorazne preparate kako biste zaustavili starenje kože, ali bore su i dalje tu. Kraljevska  masaža lica vidno ublažava bore, koža postaje zategnutija, elastičnija, a sa njom se formiranju pravilne konture lica, eliminišu otoci i ublažavaju podočnjaci.

7. Limfna drenaža

Pantha rei

   Oslobodite svoje telo od toksičnih materija uz pomoć blagotvorne francuske limfne drenaže-Pantha rei… Traje 45 minuta
8.Holistička masaža

Isceljujuća snaga ruku1270741320_86729975_1-Holistic-relaxation-massage-Salthill-1270741320

Masaža je jedna od najprirodnijih  iseljujućih metoda, jer nam je u velikoj meri urođena. To dokazuje naše instiktivno polaganje ruku na mesto koje smo udarili ili na kojem osećamo bol. Holistička masaža  bazirana na jasnim i usmerenim elementima ima za cilj da savremenom čoveku pomogne u očuvanju zdravlja, prevladavanju napetosti, da prepozna, osvesti i razreši energetske blokove i dovede u savršen sklad sve nivoe ljudskog bića.

9. Masaža biljnim jastučićima PINDA SWEDE

Na ovaj način se postiže relaksacija i oživljava čitav organizam.

Ono što svakako donosi licu i telu lepotu, ali i mir i osećaj ispunjenosti jeste masaža, veština i umetnost, dodir koji leči. Jer, dok je lako objasniti fizioterapeutsko dejstvo masaže na mišiće, njeno relaksirajuće dejstvo i akumulacija energije objašnjava se ljudskim dodirom koji nam prenosi energiju, toplotu i emotivnost.

10. Masaža toplim uljima

Posebna vrsta masaže koja dovodi telo do duboke opuštenosti. Ne vredi pričati treba osetiti 🙂

11. Masaža medom, čokoladom, jogurtom .

Masaže za posebne užitke 🙂

12. Masaža u paru

Vi i vaš partner.

index

Vi i vaša drugarica  ili dva druga. provedite prijatne trenutke uz masažu 🙂

13. Refleksologija dlanova i stopala – može biti relaks ili terapeutska masaža

Refleksoterapiju eteričnim uljima možemo koristiti za opuštanje, poboljšanje cirkulacije i koncentracije, podizanje opšteg tonusa i revitalizacije tela, te za smanjenje nervne napetosti i agresije, otklanjanje hroničnog umora. Praksa mi svakodnevno potvrđuje koliko je refleksologija precizna u dijagnostici i sigurna u terapiji. U svim razvijenim zemljama ona je priznata kao zvanična metoda lečenja

Ima još, ali ne mogu da se trenutno setim, pogledajte po blogu. Sve masaže koje se rade ručno, manuelno.

Telefon za zakazivanje, 0691954621 Tijana

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s