Kada nastupi glavobolja , šta onda ?

5.10.2018.g.

Zadnjih meseci imam puno klijenata koji se javljaju sa glavoboljama raznih uzroka, bolovima u vratu, ali i bolovima u lumbalnom delu , pa i u torakalnom.

Mogu vam reći da su rezultati masaža raznim tehnikama, prilagođavaju se datom problemu, odlični. Pojedinim se rešava posle jedne masaže, a neki moraju doći par puta, sve zavisno da li su skoro nastali ili su hronični problemi, jer kakav život vodimio i kako nemamo vremena za sebe trpimo, pa kada više ne možemo mi tražimo pomoć.

Ponosna sam da su bili na puno mesta od zvaničnih medicinskih ustanova do nadri masera, a da su kod mene našli spas i rešenje za svoje probleme.  Hvala im na preporukam i na širenju priče o stručnosti, posvećenosti svakom klijentu, pozitivnosti, lakoći pristupa svakom klijenti, uspešnosti rešenja za njihove probleme.

Zadovoljstvo je ako ujutro te pozove klijent i kaže, hvala vam ovako nisam spavao ne pamtim od kada, cele noći se nisam budio, i sada me ništa ne boli, mogu da poletim 🙂 Prija da se ne lažemo 🙂

Pogledajte sajt , možete naći rešenje za vaš problem.

Kada nastupi glavobolja ili bolje rečeno kada se nagovesti dobro je doći na masažu. Kod nas kada vam uzmemo anamnezu utvrdimo uzrok glavobolje i damo savet za njeno otklanjanje, kod kog lekara otići ili mi možemo još nekim savetom i masažom pomoći.

Klijenti su zadovoljni, kada se dođu čim se nagovesti glavobolja 100% je otklanjamo. Veliki broj klijenata koji se pridržava naših saveta nepije više lekove.

https://masazatijana.wordpress.com/2013/12/13/glavobolja/https://masazatijana.wordpress.com/2013/12/13/glavobolja/

 

 

Kada boli glava nakon burne proslave, ili zbog nedostatka sna, nismo toliko zabrinuti. Možemo popiti tabletu i brzo zaboraviti na tu nelagodnost. Ali, kada se bol javlja iznenada, bez preduslova i očiglednih razloga, to je već alarmantno.

BOL-glavobolja

Tijelo nam momentalno saopštava o nastalim problemima..

Ako osjetite naglu glavobolju, obavezno razjasnite šta se dešava u vašem organizmu. To će pomoći da se zaštitite od ozbiljnih bolesti i na vrijeme ih izliječite, piše uspenazena.com!

Vrste glavobolje:

1. Bol u sljepoočnicama i prednjem dijelu glave

Bol u sljepoočnicama može ukazivati na različite poremećaji u organizmu. Nedostatak sna, hormonske promjene, intoksikacija i smanjenje interkranijalnog pritiska mogu postati razlozima za bol. Takođe, bol u sljepoočnicama je simptomatična za početak prehlade, ili gripa.

Ako se bol u tom dijelu glave pojačava, i izaziva čudne osjećaje poput mučnine, treba se obratiti ljekaru. Takvi osjećaji često mogu biti znaci potencijalnog krvarenja .

2. Jutarnja glavobolja.

Ako se često budite sa glavoboljom, to nije dobar signal. Jutarnja glavobolja može ukazivati na noćnu apneju (prestanak disanja u snu), probleme sa pritiskom, i čak, na tumor mozga. U ovom slučaju ispitivanje je neophodno.

3. Bol oko oka.

Klaster glavobolja (bol je obično izolovan na jednoj strani glave – oko i iza očiju) – jedno od najneprijatnijih iskustava. Veoma je teško izdržati ovakve napade.

Obavezno se konsultujte sa dobrim neurologom, ako primjetite ovu vrstu bola. On može ukazivati na anomalije u hipotalamusu, naglo širenje krvnih sudova mozga i poremećaj u radu kardiovaskularnog sistema.

4. Glavobolja i vrtoglavica.

Često, glavobolja može biti propraćena nekim neprijatnim simptomima: mučninom, zamagljenošću očiju, bolom u vratu, pulsirajućim napadima. Osteohondroza, preživljene povrede glave u prošlosti, hormonski poremećaji, neuroza i depresija, mogu izazvati sličnu vrstu bola.

Propratite režim svoje ishrane i sna, pre konsultacije sa lekarom. Važno je znati svaki sitni detalj, da bi specijalista odredio tačnu dijagnozu.

5. „Teška“ glava i osjećaj stezanja u gornjem dijelu glave.

Ako vam se čini da se vaša glava na neko vrijeme pretvorila u bundevu, to nije tako strašno. Tenziona glavobolja je najrasprostranjenija, i može biti izazvana premorom, nedostatkom kiseonika, niskom fizičkom aktivnošću i nerviranjem.

Dobro se odmorite i naspavajte se, ovo ce pomoći eliminisanju bola.

Jedno mišljenje na „Kada nastupi glavobolja , šta onda ?

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s