Ma šta ovi navalili masaža, pa masaža !

Da li ti znaš da radiš masažu? Znaš , svi mi iskonski znamo da masiramo( i vođenje ljubavi je masaža), samo zavisi od toga da li smo stručni ili ne.masaza

Znam mnoge, a među njima sam i ja kada sam otišla u školu masaže shvatila sam koliko ne znam, i ako sam pre toga masirala i svi su rekli da sam izvanredna.

Elem, ovde bi se osvrnula na nešto drugo, ZAŠTO JE BITNO MASIRATI SE , jer je to nekada bio jedini način lečenja, a sada je i lečenje i pomoć lečenju pri medecinskom lečenju.319226_2675556849013_1057483536_n

Prvo i osnovno treba da znama da našim telom struji energija. Naš tempo života, brzina života, brza hrana, nemanje vremena za sebe, nezaobilazni stres su osnova za BLOKADU ENERGIJE.

Ma šta ova priča ? Kakva energija ?

Evo samo kratkog opisa da ne „davim“, jer vi ste zaposleni i nemate vremena da čitate 🙂

Postoje merdijani, laički rečeno kanali, kroz koje teče  životna energija .

Usled napred navedenih delovanja, ( brzog načina života, nepravilne ishrane, nedovolna fizička aktivnost, kod nekih i požuteo rodni list,) dovodi do zakrčenja tih kanala kroz koje teče energija.

Blokada znači početak bolesti, teže i hronične, glavobolja, bezvoljnost i „joj ne znam šta mi je“!!!thyroid-600x375-600x350

Za sve to  postoji odgovor, ali mi ne želimo da ga vidimo, setimo se kada smo „grobaru na lopatu“, ih da sam ranije razmišljao 😦  Nije kasno ni tada, ali počnite još od sad , baš sada!!!!!!

O svom telu se ne brine kada nastupi problem( mada može i tada da se predupredi da ne ide dalje, dublje), prvenstveno trebamo da binemo kao preventivu.

JOJ ZNAM REĆIĆETE SAMO BRE O TOME PRIČATE, pa normalno da će mo o tome pričeti, ajde napiši šta si uradio za sebe zadnjih mesec dana, da ne sitničarim ovih dana 🙂

Prvenstveno treba uraditi labaratorisku analizu, redovno kontrolisati pritisak i šećer. Žene redovno posete ginikologa, kontrola baj-pas-2dojki, i muškarci prostatu. Uradite ono što je u vašoj moći i razmišljajte pozitivno.  Ovo se odnosi na sve od 15-90 godina. AKO SAMI NE BRINETE O SEBI NEĆETE  moći pomoći ni drugom, to se odnosi na brižne majke i očeve, koji navodno brinu o deci, a onda se razbole i toj istoj deci padnu na „grbaču“, pa im prave još veće probleme!

E sada ono bitno,GDE MI MOŽEMO DA VAM POMOGNEMO!

Mi insistiramo na labaratoriskim analizama,- Pritisak i šećer možemo vam mi proveriti, ali ne lečimo već šaljemo kod odgovarajućeg specijaliste, AKO NISU UREDU.

Mi prvo obavimo s vama petnajesto minutni razgovor, o vašem fizičkom i duhovnom stanju, da se uspostavi jedan normalan odnos i poverenje.

Na osnovu vaše anamneze predlažemo vam tretman, jedan, dva ili više .

( Želim odmah da naglasim da nismo „derikože“ cena je adekvatna vrednosti rada, primera radi “ došla je devojka da joj uradimo anticelulit masažu, ja sam joj rekla da ona nema celulit, jeste meni u cilju da zaradim pare, ali ne po svaku cenu“, znači preporučujemo koliko treba i kada treba, i dogovaramo se o broju tretmana, cenu, nadam se da ste me razumeli ) izlazimo koliko u susret koliko možemo, ali i mi „imamo dušu“ 🙂

Takođe da napomenem, ovo su tremani i za ZDRAVE ( kao preventiva ) i za osobe koje imaju problem, rešavamo ih uz veću ili manju efikasnost, zavisno od toga koliko nas vi slušate i pratite naše saveta. MI NE PRELAZIMO U OBLAST ZVANIČNE MEDECINE, VEĆ KAO NJEN PRODUŽENI DEO. Za slučajeve koje smatramo da zahtevaju stručnu medecinsku pomoć, šaljemo ih kod specijalista za određenu oblast.hronicni-umor2-300x202

Da počnemo sa zdravima , koji su „kao izlomljeni“, „kao da je prošao valjak preko mene“, „joj od umora me boli svaki mišić“, za one koji su nervozni, hronično umorni, pod stresom, sa „brdom “ problema na glavi, e oni da bi svoje telo održali zdravim i da im traje dugo godina u ispravnom stanju trebaju:

Jednom nedeljno da idu na masažu glave i vrata ( da se oslobode stresa)

Jednom u petnajest dana na Thia, Yumeiho i kiropraktiku ( to ima sve tri u jedan)  masaza,

masažu da bi napravili pravilan prohod energije kroz telo.

Jednom ili dva pita mesečno refleksologiju stopala i dlanova, a zavisno od208892_339006812838240_1623943624_n

vašeg masera može da kombinuje i lica, uha, masažu glave . Bitno je da vam pročisti energecke kanale.

U mesec ipo dan masažu celog tela.  7272

NAPOMINJEM IDITE KOD STRUČNJAKA, A NE KAVZI MASERA KOJI SU MASAŽE NAUČILI NA YUTUBU I SLIČNO! Ovo kažem jer nepravilnim radom mogu vam napravito gore, pobrkati „lončiće“ i umesto da vam bude bolje, biće vam gore.

Efekat dobre masaže traje zavisno od vašeg posla, do desetak dana! Da se ne osetite umornim, opterećenim i td.

Ovo je preporučljivo, možete i češće, ali ne manje.

DOBRA MASAŽA KOŠTA!

E sada odakle mi tolike pare? 🙂

Imate para da visite na internetu, tačnije FB po 24h to vam je cirka 1500 dinara mesečno. Gledate televizor i zatupljujete se Farmama i sl glupostima, dobar provajder je oko 2000 dinara., pušite 120×30= 3600 ( ujedno duvan se taloži na plućima ili jajnicima ili jetri ili pankreasu – znači zadovoljstvo od koga se umire, želite da umerete 😦 ), vozite se taksijem, blejite po kafićima, da vam ne izračunavam izračunajte nešto sami i eto od toga samo delić izdvojte i imate za alternativno održavanje vašeg tela 🙂

Kod nas svaki klijent od 12-90 godina ima svoj karton gde se prati njegovo fizičko i duhovno stanje, daju saveti i upućuje kod drugih specijalista ako je to potrebno.

Postoje i druge pojedinosti ali nas treba posetiti , porazgovarati i može se tu puno toga saznati. Postoje savetovovališta za alternativno lečenje, da se razumemo ne izbegavamao zvaničnu medecinu, ali pomažemo da se lakše i bolje živi.

Tu su razgovori, meditacije, smeh , dobro raspoloženje i verujte mi odlazite puni pozitivne energije, bar tako kažu oni koji su bili 🙂

thumb.php

E SADA ZA ONE KOJI IMAJU ZDRAVSTVENE PROBLEME!

Da se razumemo mi nemamo aparate, već koristimo tehniku ruku, koju koriste Kinezi, Japanci već 5000 godina. Ni jedan aparat ne može da zameni stručne ruke i njihovu energiju !!!!!!!!!!

Kao vid alternativnog lečenja koristimo ventuze i lekovito bilje. Ovakvi tretmani ne daju poboljšanje ODMAH, jer odmahi niste „dobili“ problem zbog koga ste došli., već to traje zavisno od stepena bolesti.391669_412505785453603_302499396_n

Treba znati nepravilnosti, „stava“ tela, kičme, hoda dovode do porblema

i bolova u očima, uhu, grudnom košu, ruku, kičmi, bolovi u stomaku, nogama, bešici. Čak je moguća i neplodnost.

Tehnikama, Thai, Yumeiho, Kiropraktikom, refleksologijom i akuprusurom, pomoćićemo da potpuno ili delimično nestanu vaši problemi.

Koliko ćemo uspeti zavisi od vaše životne dobi, vaše saradnje i kolko slušate naše saveta.

Za sve klijente vodi se „zdravstveni“ karton i beleži svaki dolazak i stanje klijenta !

Centar „Magična bašta“, salon masaže „Tijana“, stoje vam na raspolaganju da unaprede vaše zdravlje alternativnim načinom .

Konatakt 0691954621  ili mailom masazatijana@gmail.com ,nalazimo se u   Kruševcu.

Za one koji nisu iz Kruševca, a potrebni su im veći broj tretmana postoji hostel na 5 minuta od Centar „Magična bašta“, sa povoljnim cenama.

http://www.facebook.com/pages/Hostel/157589217726779!      

U narednim člancima koje usluge još nudi „Magična bašta“, salom „Tijana“, Agencija „Zlatno doba“, pratite nas i budite u toku 🙂

 

3 mišljenja na „Ma šta ovi navalili masaža, pa masaža !

  1. Povratni ping: Brige, stresovi i rešenja | tetkasaveta

  2. Povratni ping: Dva dana samo za sebe! | tetkasaveta

  3. Povratni ping: Pogledajte šta nudi i jug Srbije, ne odvija se sve u Beogradu | tetkasaveta

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s